Дома> Производи> Плоча за длабоки бунари> Совет чешли> 96 TOP CHOBER се користи за Kingfisher Flex
96 TOP CHOBER се користи за Kingfisher Flex
96 TOP CHOBER се користи за Kingfisher Flex
96 TOP CHOBER се користи за Kingfisher Flex
96 TOP CHOBER се користи за Kingfisher Flex
96 TOP CHOBER се користи за Kingfisher Flex

96 TOP CHOBER се користи за Kingfisher Flex

Get Latest Price
Начин на плаќање:T/T,Paypal
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Транспорт:Ocean,Land,Air
Порт:Shanghai Port
Атрибути на производо...

Модел бр.YMC-96

БрендN / A.

Поддршка за прилагодувањеОЕМ, ОДМ

CertificationIso

DisposableDisposable

Reactant StateSolid

MaterialPp Plastic

Specification2.2ml Deep Well Plates,Square Well,V Bottom

Packaging2pcs/Sealing Polybag, 100pcs/Carton

Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces
Тип на пакет : 2pcs / pe торба, 50 кеси / картон
96 магнетски врв чешел
Опис на производот

Yongyue Медицински нуди 96 TOOM чешел за длабоки добро магнети изработени од чист полипропилен компатибилен со Kingfisher ™ Flex, Apex и Presto. Овие комбинации на врвот и длабоките доброводни плочи се идеални за обработка на магнетни честички поради нивниот низок обврзувачки афинитет за биомолекули: нивниот посебен дизајн овозможува одлично закрепнување на магнетни монистра. Уживајте во 96 TOP COBT за длабоки добро магнети Компатибилни:

изработени од висококвалитетен полипропилен
добро круг / пирамида дното
За употреба со вирусна RNA екстракција, екстракција на ДНК, RNA / ДНК квантификација, имуноприптити и многу повеќе апликации за Kingfisher ™
Добар хемиски и физички отпор: на пр. Феноли, хлороформ, ДМСО и температури на ниско ниво од -80 ° C / -112 ° F
Корицата на магнетниот прачка се совпаѓа со длабочината на плочата, која е погодна за екстракција на нуклеинска киселина на назначениот модел на екстрактор на нуклеинска киселина. Во процесот на извлекување на нуклеинска киселина, заштитата Kingfisher Tip Comb е одделен од течноста, а работниот век на чешелот на магнетниот врв е продолжен.
Преку движењето нагоре и надолу на капакот на магнетниот прачка, примерокот е мешан, лесен, комбиниран, измиен и елигнат во соодветниот реагенс на магнетната мушка.
Преку координираното движење на горниот дел од врвот и магнетниот рак на магнетниот прачка, се реализира преносот на магнетната мушка и магнетниот целен материјал.
Преку одвојувањето на врвот чешел од чешел, се реализира пуштањето на магнетните моничари и комплексот на магнетниот модар.
Компатибилен со повеќето роботски примероци и системи за автоматско ракување со течности
Пакување: Секоја единица содржи 100 комбинации

Name 96 Magnetic tip comb
Material PP Plastic
Size 127.2mm*85.2mm*43.9mm
Color Clear
Packaging: 2pcs/sealing polybag, 100pcs/carton
Application PCR magnets nucleic acid extraction
Product Keywords thermo kingfisher flex purification system


96 Magnetic Tip Comb96 Magnetic Tip Comb96 Magnetic Tip Comb96 Magnetic Tip Comb

Преглед на компанијата


Медицинската технологија Јонгју (Куншан) копродукции, ООД е сеопфатно високо-технолошко претпријатие кое интегрира R&D, производство, продажба и услуги, фокусирајќи се на третата категорија на медицински уреди и биомедицински потрошувачки (IVD ин витро дијагностички системи). Компанијата се наоѓа во високо-технолошката зона на градот Куншан, провинцијата iangиангсу, опфаќа површина од скоро 20,000 квадратни метри и зграда од 12.000 квадратни метри.
Компанијата има целосно независен развој на производи, правење мувла, производство на делови и комплетни можности за склопување на производи; Има независен тим за истражување и развој и има независна лабораторија за микробиологија и физичка и хемиска лабораторија од 10.000 квадратни метри; Производствената работилница е изградена со 5000 квадратни метри и 100,000 работилница за прочистување на ниво е опремена со скоро 40 увезени електрични машини за обликување на инјектирање и повеќе целосно автоматизирани линии за склопување.
Компанијата го помина сертификатот за квалитет на системот ISO13485: 2016 година, а производите ја поминаа сертификацијата за ЕУ ​​ЦЕ.
Медицинската технологија Јонгју ја смета „грижата за здравјето на луѓето“ како првична намера и „подобрување на квалитетот на животот“ како своја мисија. Придржувајќи се до корпоративните основни вредности на „грижа за живот, ориентирани кон здравјето; враќајќи се на општеството, културното наследство“, ние сесрдно ќе обезбедиме висококвалитетни производи и услуги од прва класа на поголемиот дел од корисниците во медицинската и здравствената индустрија . Yongyue Medical е вашиот партнер достоен за доверба.








Hotешки производи
Дома> Производи> Плоча за длабоки бунари> Совет чешли> 96 TOP CHOBER се користи за Kingfisher Flex
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати