Дома> Производи> ПЦР плочи> Запечатување филм> Ахезивни филмови за запечатување за QPCR
Ахезивни филмови за запечатување за QPCR
Ахезивни филмови за запечатување за QPCR
Ахезивни филмови за запечатување за QPCR
Ахезивни филмови за запечатување за QPCR

Ахезивни филмови за запечатување за QPCR

$0.855000-29999 Piece/Pieces

$0.830000-49999 Piece/Pieces

$0.75≥50000Piece/Pieces

Начин на плаќање:T/T,Paypal
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Транспорт:Ocean,Land,Air
Порт:Shanghai Port
Атрибути на производо...

Модел бр.YPF-QPC

БрендN / A.

гарантен период3 години

Поддршка за прилагодувањеОЕМ, ОДМ

место на потеклоКина

CertificationIso13485

ColorTransparent

Volume0.2ml

Product NameSealing Film For Qpcr

Box Size44*27*15cm

Packaging10 Pieces / Package

Material3m

Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces
Тип на пакет : 10pcs / pack, 50pcs / carton
Опис на производот

Филмот за запечатување за QPCR развиен и произведен од страна на Yongyue Медицина технологија Kunshan копродукции, Ltd има доследна висока светлина предавател, без флуоресценција, и може да го помине флуоресцентни сигнал до оптичката детекција единица на ПЦР инструмент, обезбедување на стабилни експериментални податоци. Лепилото на чувствително под притисок е дизајниран сигурно да ја запечати плочата за експерименти како што се филмот за запечатување за ПЦР плочи и филмски запечатување QPCR.

Ултратранспарентен оптички запечатен филм-запечатување филм QPCR има конзистентна пренасочување на висока светлина, без флуоресценција, може да го помине флуоресцентниот сигнал до единицата за оптички откривање на ПЦР инструментот и да обезбеди стабилни експериментални податоци. Дизајнот на лепило чувствителен на притисок може сигурно да ја запечати плочата за експерименти со PCR и QPCR.

Апликација: Опрема за биолошка анализа; дијагностички монтажен тест комплет; Флуоресцентни квантитативни PCR (QPCR) анализа, анализа на крива и протеински кристализација микро-набљудување експерименти.

Применливи лабораториски потрошен материјал: Сите видови на 96 добро плоча за запечатување филм, 384 плочи филмски пломби.

Карактеристики и предности на филмот за запечатување за ПЦР плочи:
• Уникатниот леплив материјал нема да има остатоци од лепак и не е леплив на кожата и ракавиците.
• Пренесувањето со висока светлина, не може да се користи интерференција за автоматско флуоресценција за QPCR и други апликации за флуоресценција.
• Хемиски инертен, компатибилен со лепила за биолошки тестирање.
• Ахезивен филм за запечатување специјално развиен за QPCR апликации.
• Силна адхезија чувствителна на притисок, што може да го избегне испарувањето за време на термичко велосипедизам или складирање на примероци.

Sealing Film For QpcrSealing Film For QpcrSealing Film For Qpcr


Апликација: Опрема за биолошка анализа; дијагностички монтажен тест комплет; Во реално време флуоресцентни квантитативни PCR (QPCR) анализа, крива анализа и протеински кристализација микро-набљудување експеримент.
Применливи потрошни материјали: Сите видови на 96, 384 микроплавки.
Карактеристики и предности: Единствениот леплив материјал нема да има остатоци од лепак, и не е леплив на кожата и ракавиците. Пренесувањето на висока светлина, без интерференција за автоматско флуоресценција, може да се користи за QPCR и други апликации за флуоресценција. Лепило кое е хемиски инертно и компатибилно со биолошкото тестирање. Филм за лепило за запечатување специјално развиен за QPCR апликации. Силна адхезија чувствителна на притисок за да се избегне испарување за време на термички велосипед или складирање на примероци.

Преглед на компанијата


Медицинската технологија Јонгју (Куншан) копродукции, ООД е сеопфатно високо-технолошко претпријатие кое интегрира R&D, производство, продажба и услуги, фокусирајќи се на третата категорија на медицински уреди и биомедицински потрошувачки (IVD ин витро дијагностички системи). Компанијата се наоѓа во високо-технолошката зона на градот Куншан, провинцијата iangиангсу, опфаќа површина од скоро 20,000 квадратни метри и зграда од 12.000 квадратни метри.
Компанијата има целосно независен развој на производи, правење мувла, производство на делови и комплетни можности за склопување на производи; Има независен тим за истражување и развој и има независна лабораторија за микробиологија и физичка и хемиска лабораторија од 10.000 квадратни метри; Производствената работилница е изградена со 5000 квадратни метри и 100,000 работилница за прочистување на ниво е опремена со скоро 40 увезени електрични машини за обликување на инјектирање и повеќе целосно автоматизирани линии за склопување.
Компанијата го помина сертификатот за квалитет на системот ISO13485: 2016 година, а производите ја поминаа сертификацијата за ЕУ ​​ЦЕ.
Медицинската технологија Јонгју ја смета „грижата за здравјето на луѓето“ како првична намера и „подобрување на квалитетот на животот“ како своја мисија. Придржувајќи се до корпоративните основни вредности на „грижа за живот, ориентирани кон здравјето; враќајќи се на општеството, културното наследство“, ние сесрдно ќе обезбедиме висококвалитетни производи и услуги од прва класа на поголемиот дел од корисниците во медицинската и здравствената индустрија . Yongyue Medical е вашиот партнер достоен за доверба.








Hotешки производи
Дома> Производи> ПЦР плочи> Запечатување филм> Ахезивни филмови за запечатување за QPCR
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати