Дома> Производи> Совети за пипета> Совети за полнење на пипетите> Систем за полнење на Seriel TIRL 200UL - ниско задржување
Систем за полнење на Seriel TIRL 200UL - ниско задржување
Систем за полнење на Seriel TIRL 200UL - ниско задржување
Систем за полнење на Seriel TIRL 200UL - ниско задржување

Систем за полнење на Seriel TIRL 200UL - ниско задржување

Get Latest Price
Начин на плаќање:T/T,Paypal
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Транспорт:Ocean,Land,Air
Порт:Shanghai Port
Атрибути на производо...

Модел бр.YPT0200-T-RT

БрендN / A.

гарантен период3 години

Поддршка за прилагодувањеОЕМ, ОДМ

место на потеклоКина

Packing96pcs/Rack, 10racks/Tower, 10towers/Case, 9600pcs/Case

Box Size450*260*260mm

ColourTransparent

The Length56mm

Пакување и испорака
Продажни единици : Case
Тип на пакет : 96pcs / Rack, 10hacks / кула, 10Towers / случај, 9600pcs / случај
Опис на производот
Pipette TIP REFILL е дизајниран, развиен и произведен за совршено да одговара на повеќето брендови на пипети. На врвот на Tower Tower е погоден за повеќето брендови на Pipetting системи за да се обезбеди точност на Pipetting. Совет Serile Refill Tower Pipette користи пластична амбалажа од медицински одделение за заштита на советите од пипета од контаминација. Сопствениот врв на пипетата е стерилен, без ДНК, dnase, rnase, ендотоксин или АТП. Тоа може да биде автоклавирана на 121 ° C / 250 ° F (2bar) и стерилизирани со топлина и влажност, во согласност со DIN EN 285. Еколошки пакување. Според ИВД Директивата 98/79, таа ја има CE марката на Европската унија.
Во споредба со обичните картонски пакувања, системот за совети за рефил може да заштеди 60% од лабораторискиот простор и 70% од пластиката. Без допирање на советите, можете да го полнат полицата со една рака. Совети за полнење на PIPETTE може да се користат со универзални превозни кутии.


200ul200ul200ul

Преглед на компанијата


Медицинската технологија Јонгју (Куншан) копродукции, ООД е сеопфатно високо-технолошко претпријатие кое интегрира R&D, производство, продажба и услуги, фокусирајќи се на третата категорија на медицински уреди и биомедицински потрошувачки (IVD ин витро дијагностички системи). Компанијата се наоѓа во високо-технолошката зона на градот Куншан, провинцијата iangиангсу, опфаќа површина од скоро 20,000 квадратни метри и зграда од 12.000 квадратни метри.
Компанијата има целосно независен развој на производи, правење мувла, производство на делови и комплетни можности за склопување на производи; Има независен тим за истражување и развој и има независна лабораторија за микробиологија и физичка и хемиска лабораторија од 10.000 квадратни метри; Производствената работилница е изградена со 5000 квадратни метри и 100,000 работилница за прочистување на ниво е опремена со скоро 40 увезени електрични машини за обликување на инјектирање и повеќе целосно автоматизирани линии за склопување.
Компанијата го помина сертификатот за квалитет на системот ISO13485: 2016 година, а производите ја поминаа сертификацијата за ЕУ ​​ЦЕ.
Медицинската технологија Јонгју ја смета „грижата за здравјето на луѓето“ како првична намера и „подобрување на квалитетот на животот“ како своја мисија. Придржувајќи се до корпоративните основни вредности на „грижа за живот, ориентирани кон здравјето; враќајќи се на општеството, културното наследство“, ние сесрдно ќе обезбедиме висококвалитетни производи и услуги од прва класа на поголемиот дел од корисниците во медицинската и здравствената индустрија . Yongyue Medical е вашиот партнер достоен за доверба.








Hotешки производи
Дома> Производи> Совети за пипета> Совети за полнење на пипетите> Систем за полнење на Seriel TIRL 200UL - ниско задржување
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати