Дома> Производи> Совети за пипета> Универзална пипета Совети> 200ul розови совети за пипета
200ul розови совети за пипета
200ul розови совети за пипета
200ul розови совети за пипета
200ul розови совети за пипета

200ul розови совети за пипета

Get Latest Price
Начин на плаќање:T/T,Paypal
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Мин. Со цел:1 Box
Транспорт:Ocean,Land,Air
Порт:Shanghai Port
Атрибути на производо...

Модел бр.200ul

БрендYongyue или прилагодено

Поддршка за прилагодувањеОЕМ, ОДМ

место на потеклоКина

CertificationCe, Csa, Pcoc

MaterialMedical Grade Polypropylene (Pp)

DisposableDisposable

Reactant StateSolid

SterileYes

TypeGilson/Universal

AdvantageExcellent Accuracy And Precison

LengthExtra Long

DescriptionNon-pyrogenic, DNasa/RNasa free

Product Name10 ul extended low retention pipette tips

гарантен период3 години

ClassificationOther

Пакување и испорака
Продажни единици : Box
Тип на пакет : 96pcs/кутија, 50box/картон
Пример за слика :
Преземи :
Совети за пипета на Еппендорф 10ul
Совети за дождови 200ul
Опис на производот

Зошто да изберете совети за Yonyue Pipette?

Дали сè уште сте загрижени за ваквите грижи? Медицинска нега на Јонгју за да ги решите сите проблеми.

Загрижете се за квалитетот, квалитетот на стоката не е добар, срамежлив. Не грижи се, брендот на одлични материјали, материјалите нема да компромис нема да направи компромис. Инспекција за квалитет на производот, проверка на слојот. Имаме одделение за квалитетна инспекција, сто илјади класни работилници без прашина, физичка и хемиска лабораторија и така натаму. Производители на ентитети, добредојде да ја посетат фабриката.

Загрижени дека испораката е премногу бавна, логистиката е несигурна, чекајќи долго време. Не грижи се, фабриката за брендови Јонгју е целосно складирана и може да прифати услуга ODM и OEM. Добредојдовте на прилагодувањето на мапите.

Загрижете се за високата цена и слабиот квалитет. Не грижете се, пратка за фабрички брендови Јонг Ју, елиминирање на посредници, директна продажба на клиенти.

Советите за пипета од 200ul се погодни за различни индустрии, Yongyue вредно прават добра работа во секој производ.



Universal 200ul Pipette Tips With Filter


Disposable 200ul pipette tips


Технички параметар за пипета со совет

technical

Преглед на компанијата


Медицинската технологија Јонгју (Куншан) копродукции, ООД е сеопфатно високо-технолошко претпријатие кое интегрира R&D, производство, продажба и услуги, фокусирајќи се на третата категорија на медицински уреди и биомедицински потрошувачки (IVD ин витро дијагностички системи). Компанијата се наоѓа во високо-технолошката зона на градот Куншан, провинцијата iangиангсу, опфаќа површина од скоро 20,000 квадратни метри и зграда од 12.000 квадратни метри.
Компанијата има целосно независен развој на производи, правење мувла, производство на делови и комплетни можности за склопување на производи; Има независен тим за истражување и развој и има независна лабораторија за микробиологија и физичка и хемиска лабораторија од 10.000 квадратни метри; Производствената работилница е изградена со 5000 квадратни метри и 100,000 работилница за прочистување на ниво е опремена со скоро 40 увезени електрични машини за обликување на инјектирање и повеќе целосно автоматизирани линии за склопување.
Компанијата го помина сертификатот за квалитет на системот ISO13485: 2016 година, а производите ја поминаа сертификацијата за ЕУ ​​ЦЕ.
Медицинската технологија Јонгју ја смета „грижата за здравјето на луѓето“ како првична намера и „подобрување на квалитетот на животот“ како своја мисија. Придржувајќи се до корпоративните основни вредности на „грижа за живот, ориентирани кон здравјето; враќајќи се на општеството, културното наследство“, ние сесрдно ќе обезбедиме висококвалитетни производи и услуги од прва класа на поголемиот дел од корисниците во медицинската и здравствената индустрија . Yongyue Medical е вашиот партнер достоен за доверба.








Hotешки производи
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати