Дома> Производи> Совети за пипета> Совети за роботска пипета> Стерилни совети од 20UL пипета за Бекман
Стерилни совети од 20UL пипета за Бекман
Стерилни совети од 20UL пипета за Бекман
Стерилни совети од 20UL пипета за Бекман
Стерилни совети од 20UL пипета за Бекман

Стерилни совети од 20UL пипета за Бекман

Get Latest Price
Начин на плаќање:T/T,Paypal
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Транспорт:Ocean,Land,Air
Порт:Shanghai Port
Атрибути на производо...

Модел бр.YPTB20-T-F-S

БрендN / A.

гарантен период3 години

Поддршка за прилагодувањеОЕМ, ОДМ

место на потеклоКина

Volume20ul

SterilitySterile

CompatibilityBeckman

CertificationCE

MaterialMedical Grade Polypropylene (PP)

Пакување и испорака
Продажни единици : Box
Тип на пакет : 96pcs / кутија, 50 кутии / картон, 4800pcs / carton
Опис на производот

Стерилни совети од 20UL пипета за Бекман

Бекман работна станица Роботски пипетни совети применети на yongyue Автоматските пипетни совети на Beckman Coulter се совети за течни ракувачи на Beckman I серија опрема кои се потврдени и одобрени од голем број на домашни и странски IVD корпоративни клиенти и болнички лабораториски клиенти. Совети за Beckman Pipette се дизајнирани за употреба со течни ракувачи, како што се работните станици на Бекман Пипет, биохемиски анализатори и многу повеќе. Yongyue Медицинска компанија може да обезбеди Beckman серија совети од 20 μl до 250 μl во обем капацитет. Совршено се вклопуваат сите Beckman Coulter Life Sciences 'Совети за пипети се сертифицирани без DNASE / Rnase, ДНК, ПЦР инхибитори, пирогени, ендотоксини и метали во трага и се 100% премија медицински одделение девица полипропиле производство. Наместо да ризикуваат да го жртвуваат работата на вашиот живот (дури и примероци од денешните мостри) со линијата на медицинска линија на Yongyue, Beckman Coulter Life Sciences 'Pipette Совети со квалитет може да сметате. Компанијата произведува совети за Auto Pipette Beckman серија. Површината на мувлата ја усвојува најновата технологија за обработка на нано. Производот е стабилен во производството и во голема мера ја намалува површинската потенцијална енергија на врвот, со што се намалува течниот остаток во врвот.


Beckman Tips 20ul

Beckman Tips 20ul

Beckman Tips 20ul


Desc. of Item

Item No.

Packing

Carton size

20ul pipette tips, filter, sterile, Transparent box-packed Compatible for Beckman

YPTB20-T-F-S

96pcs/box, 50 boxes/carton, 4800pcs/carton

480*360*300

50ul pipette tips, filter, sterile, Transparent box-packed Compatible for Beckman

YPTB50-T-F-S

96pcs/box, 50 boxes/carton, 4800pcs/carton

480*360*300

250ul pipette tips, filter, sterile, Transparent box-packed Compatible for Beckman

YPTB250-T-F-S

96pcs/box, 50 boxes/carton, 4800pcs/carton

480*360*300

Преглед на компанијата


Медицинската технологија Јонгју (Куншан) копродукции, ООД е сеопфатно високо-технолошко претпријатие кое интегрира R&D, производство, продажба и услуги, фокусирајќи се на третата категорија на медицински уреди и биомедицински потрошувачки (IVD ин витро дијагностички системи). Компанијата се наоѓа во високо-технолошката зона на градот Куншан, провинцијата iangиангсу, опфаќа површина од скоро 20,000 квадратни метри и зграда од 12.000 квадратни метри.
Компанијата има целосно независен развој на производи, правење мувла, производство на делови и комплетни можности за склопување на производи; Има независен тим за истражување и развој и има независна лабораторија за микробиологија и физичка и хемиска лабораторија од 10.000 квадратни метри; Производствената работилница е изградена со 5000 квадратни метри и 100,000 работилница за прочистување на ниво е опремена со скоро 40 увезени електрични машини за обликување на инјектирање и повеќе целосно автоматизирани линии за склопување.
Компанијата го помина сертификатот за квалитет на системот ISO13485: 2016 година, а производите ја поминаа сертификацијата за ЕУ ​​ЦЕ.
Медицинската технологија Јонгју ја смета „грижата за здравјето на луѓето“ како првична намера и „подобрување на квалитетот на животот“ како своја мисија. Придржувајќи се до корпоративните основни вредности на „грижа за живот, ориентирани кон здравјето; враќајќи се на општеството, културното наследство“, ние сесрдно ќе обезбедиме висококвалитетни производи и услуги од прва класа на поголемиот дел од корисниците во медицинската и здравствената индустрија . Yongyue Medical е вашиот партнер достоен за доверба.








Hotешки производи
Дома> Производи> Совети за пипета> Совети за роботска пипета> Стерилни совети од 20UL пипета за Бекман
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати