Дома> Производи> Плочи на Елиса> Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА
Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА
Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА
Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА
Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА
Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА
Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА
Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА
Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА
Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА

Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА

Get Latest Price
Начин на плаќање:T/T,Paypal
Инкотерм:FOB,CFR,CIF,EXW,FCA,CPT,CIP
Транспорт:Ocean,Land,Air
Порт:Shanghai Port
Атрибути на производо...

БрендYongyue или прилагодено

Поддршка за прилагодувањеОЕМ, ОДМ

место на потеклоКина

ColorTransparent, Transparent/White

MaterialMedical Grade Polypropylene (Pp)

CertificationISO

Product NameELISA 96 Well Plate

Disinfecting TypeUltraviolet Light

SterileRadiation Sterilization

Пакување и испорака
Продажни единици : Piece/Pieces
Тип на пакет : 5 компјутери / кутија, 32 кутии / случај.
Елиса Плоча транспарентна
Елиса Плоча Вајт.
Опис на производот

Додадете контрола: Додадете 3 бунари на негативна контрола, 1 бунар на позитивна контрола и 100ul на контролен серум.
Инкубат: Плочата за реакција ELISA 96 треба да биде потресена за да се направи примерокот целосно измешан, а потоа да се постави во инкубатор од 37 ° C или водена бања за 20 минути реакција.
Измијте ја плочата ЕЛИСА: Разредете го растворот за перење 15м со дестилирана вода до волумен од 300 ml. Кога миењето на рацете, треба да се истури содржината во бунарите на плочата за реакција, решението за перење треба да се наполни до положбата на бунарите за реакција, а потоа да се постави 30 минути и потоа енергично да се тресе. Повторете ја оваа акција 5 пати и потоа започнете да се суши. Машинско миење треба да се изврши 5 пати, секоја дупка се инјектира со 200U раствор за перење или може да се пополни, а потоа да се запре
По 30 минути, исцедете го и исушете го.
Додадете Работно решение за етикетирање на ензими: Додадете 100ul работно решение за етикетирање на ензими на секој бунар, ставете го во инкубатор на 37 и измијте го микрофлатот ЕЛИСА 5 пати по 20 минути реакција. Работата на миење на микрофлатот ЕЛИСА е иста како и горенаведените чекори.
Ова е првиот чекор од реакцијата, кој е развој на бојата и прекинување на реакцијата: 50ul од подлогата се додава добро на реакцијата, а бојата се развива 10 минути во темнината под 37 услови. Додадете стоп решение за секој бунар
50UL беше измешана за да се запре реакцијата.
Употребата на плочи од микротитер Бунсен треба да се изврши под стерилни услови. Дезинфекција и чистење треба да се направат внимателно по употребата на плочата за микротитер, но треба да се напомене дека некои ензими
Пред дезинфекција на стандардната табла, треба внимателно да ги прочитате упатствата за да видите дали може да се стерилизира на висока температура.


Elisa 96 Well PlateElisa MicroplateElisa Strip Well Plates96 Well Elisa Strip PlatesElisa Plates96 Well Elisa Plates PriceElisa Plate Price




Преглед на компанијата


Медицинската технологија Јонгју (Куншан) копродукции, ООД е сеопфатно високо-технолошко претпријатие кое интегрира R&D, производство, продажба и услуги, фокусирајќи се на третата категорија на медицински уреди и биомедицински потрошувачки (IVD ин витро дијагностички системи). Компанијата се наоѓа во високо-технолошката зона на градот Куншан, провинцијата iangиангсу, опфаќа површина од скоро 20,000 квадратни метри и зграда од 12.000 квадратни метри.
Компанијата има целосно независен развој на производи, правење мувла, производство на делови и комплетни можности за склопување на производи; Има независен тим за истражување и развој и има независна лабораторија за микробиологија и физичка и хемиска лабораторија од 10.000 квадратни метри; Производствената работилница е изградена со 5000 квадратни метри и 100,000 работилница за прочистување на ниво е опремена со скоро 40 увезени електрични машини за обликување на инјектирање и повеќе целосно автоматизирани линии за склопување.
Компанијата го помина сертификатот за квалитет на системот ISO13485: 2016 година, а производите ја поминаа сертификацијата за ЕУ ​​ЦЕ.
Медицинската технологија Јонгју ја смета „грижата за здравјето на луѓето“ како првична намера и „подобрување на квалитетот на животот“ како своја мисија. Придржувајќи се до корпоративните основни вредности на „грижа за живот, ориентирани кон здравјето; враќајќи се на општеството, културното наследство“, ние сесрдно ќе обезбедиме висококвалитетни производи и услуги од прва класа на поголемиот дел од корисниците во медицинската и здравствената индустрија . Yongyue Medical е вашиот партнер достоен за доверба.








Hotешки производи
Дома> Производи> Плочи на Елиса> Елиса плочи за комплет за анализа на ЕЛИСА
Испрати Испраќам барање
*
*

Веднаш ќе ве контактираме

Пополнете повеќе информации за да може побрзо да стапи во контакт со вас

Изјава за приватност: Вашата приватност е многу важна за нас. Нашата компанија ветува дека нема да ги открие вашите лични информации на која било ексклузија со вашите експлицитни дозволи.

Испрати